De kenmerken van een ontspanningsmassage De basismassage wordt gegeven vanuit klassieke massagetechnieken. Aan bod komen, effleurages,  knedingen en intuïtief met warmte, aandacht, respect en gevoel! Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die heerlijk en ontspannend is om te ondergaan. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een massageolie wordt gebruikt.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage? De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed  preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage  ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is fijn om na de massage even tijd voor jezelf te reserveren, plan geen drukke activiteiten maar geniet nog even na van je massage.

 

You’re just one massage away from a good mood !

Maak een afspraak Geef aan een vriend