Wat is een klankschaalmassage?

Bij een klankschaalmassage worden de schalen op het lichaam geplaatst. Je hoeft je voor deze massage dus niet uit te kleden. Een klankschaalmassage is een massage die je lichaam veel rust en ontspanning kan brengen en je lichaam zo weer kan helen. Deze schalen hebben van zichzelf namelijk een harmoniserende en zuiverende werking dankzij de klank en trillingen van de klankschalen. Deze werken in op het lichaam, waardoor de trilling en frequentie van het lichaam zelf weer hersteld kunnen worden. De trilling werkt door op lichamelijk en mentaal niveau. Hoe werkt een klankschaalmassage precies?

Zoals je misschien wel weet, bestaat ons lichaam voor 70% uit water. Hierdoor worden de trillingen van een klankschaalmassage perfect door het lichaam heen geleid en ervaar je een soort van innerlijke massage. Dit zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Bij zo’n klankschaalmassage komen vaak zelfs emoties los of komen diepe herinneringen weer naar boven. Alle cellen in het lichaam worden tijdens de klankschaalmassage fijn en subtiel ontdaan van eventuele blokkades en de afvalstoffen in het lichaam worden losgemaakt. Doordat klankschalen al van nature een harmoniserende en zuiverende werking hebben, kom je echt weer in contact met je lijf na zo’n massage en zal het voelen alsof je herboren bent dankzij de energie die je ervan krijgt! Een ander voordeel van de klankschaalmassage is dat de trillingen hiervan soms nog dagenlang kunnen blijven werken in ons lichaam, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt.

Voor wie is de klankschaalmassage niet geschikt?

Hoewel er over het algemeen geen risico’s vastzitten aan het krijgen van een klankschaalmassage is het soms toch beter om hier van af te zien. Deze massages worden afgeraden voor mensen met trombose, epilepsie, een pacemaker, een te hoge bloeddruk, psychoses, spataders en tijdens de zwangerschap (gedurende de eerste 3 maanden).De trillingen die vrijkomen tijdens een klankschaalmassage zijn nogal intens en voor een gezond persoon ook absoluut niet schadelijk. Deze trillingen zouden echter schade kunnen veroorzaken aan een pacemaker of ICD, aangezien het metaal hierin zou kunnen meetrillen. Ook wanneer er zich metaal in je lichaam bevind dat gebruikt is voor het herstel of een versteviging van een botbreuk kan dit schadelijk zijn.

Wil je zelf ook eens de genezende werking van een klankschaalmassage ervaren en erachter komen wat dit zal doen voor jouw lichaam en geest? Maak dan gerust een afspraak via de site.

Massage day is my favorite day of the week !

Maak een afspraak