Waarom Massagetherapie?

Massagetherapie wordt toegepast om klachten van uiteenlopende aard te verhelpen of te verlichten. Hierbij staat het verkrijgen van meer inzicht met betrekking tot het ontstaan van deze klachten centraal.

Alleen praten is soms niet genoeg. Bij massagetherapie ga je op onderzoek uit naar jezelf. Niet door te denken of door te praten, maar simpelweg door middel van massage te ervaren en te voelen wat er is. Zonder oordeel en zonder meteen iets te willen veranderen. Door (weer) in contact te komen met jezelf,  krijg je inzicht en kan er verandering ontstaan.

Wat kunt u verwachten:

Tijdens de eerste behandeling nemen we samen een vragenformulier door om te kijken hoe je gezondheid is en wat de reden is dat je gekomen bent, wat is je hulpvraag?  Afhankelijk van jouw hulpvraag kan dit gesprek kort dan wel uitgebreid zijn. Aan de hand van dit gesprek zal ik een behandelplan maken wat ik de keer daarop met je zal bespreken. De massages staan altijd centraal. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken. Samen proberen we lichaam, geest en emoties weer in balans te brengen. Ik ben gediplomeerd therapeut integrale lichaamsmassage en stresscounselor heb mijn opleiding gevolgd bij Sonnevelt opleidingen in Eindhoven.

Het is verstandig om na de behandeling even tijd voor jezelf te nemen. Plan geen afspraken of drukke bezigheden. Neem de tijd om de behandeling goed te laten bezinken. Dit zal alleen maar positief effect hebben op de behandeling.

 

Life is great, massage therapy makes it better !

Maak een afspraak Geef aan een vriend(in)