AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT!

Guasha gezichtsmassage / Biosun oorkaarsen

Dit is een combinatie waarbij je eerst een Guasha gezichtsbehandeling krijgt van ongeveer 30 minuten. Daarna wordt de behandeling afgesloten met een Biosun oorkaarsen behandeling. Beide oren krijgen een behandeling.

BIOSUN Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een “bevrijdend” aanvoelende drukregeling in het oor- voorhoofd- en bijholten gebied. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met een geperforeerd trommelvlies of een geïmplanteerd oorbuisje.

De totale behandeltijd is ongeveer 70 minuten. De prijs voor deze combi behandeling is  € 55,-

Zorg ervoor dat je na de behandeling even tijd neemt voor jezelf, plan even een uurtje voor jezelf in om na te genieten van de behandeling.

Mama Verwenmassage

Zondag is het Moederdag, weet jij al waarmee je je lieve moeder laat weten dat ze veel voor je betekent?

Misschien is onze speciale Moederdag Cadeaubon iets voor je. Je moeder krijgt dan een heerlijke massage en een glaasje prosecco. En ze krijgt een klein cadeautje mee!

Bamboe Massage

 

Moorstempel Massage